مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص پرده بکارت

سلام ووقت بخیر
من پارسال با یک اقایی اشنا شدم که اول خودش را مجرد معرفی کرد و بعد به بهانه اینکه میخواهد با من ازدواج کند به من تجاوز کرد و بعد از ان تهدید هایش شروع شد که از ان روز عکس و فیلم دارد و بعد از ان ناخواسته باید تن به گفته هایش میدادم که بعد از ان با 3 نفر از دوستانش مورد تعرض قرار دادند که بعد از ان اقدام به شکایت کردم و از این ماجرا 1 سال میگذرد میخوام ببینم پزشکی قانونی تشخیص اینکه سه نفر تجاوز کرده اند را میدهند یا نه یا فقط تشخیص اینکه پرده بکارت از بین رفته است را میدهد با تشکر از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از وسایل بهداشتی استفاده نکرده باشند تخت شرایطی قابل تشخیص است.
توجه داشته باشید که اگر پزشکی قانونی تشخیص می داد تا الآن که یک سال گذشته باید به شما اعلام می شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از گذشت یک سال تشخیص تجاوز مشکل است اما غیرممکن نخواهد بود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی شکایت خود را پیگیری کنید به راحتی قابل اثبات است