مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام قانون جدید مهریه و مستثنیات چیه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفاً سوالتان را کامل مطرح کنید تا منظور شما از مستثنیات دین در خصوص اموال زوج مشخص گردد و راهنمایی شوید

مریم بهادر نژاد

مریم بهادر نژاد :

منزل مسکونی که عرفاً در شأن محکوم علیه در حالت اعسار او باشد.
اثاثیه مورد نیاز زندگی که برای رفع حوائج ضروری محکوم علیه و افراد تحت تکفل وی لازم است.
کتب و ابزار علمی و تحقیقاتی برای اهل علم و تحقیق متناسب با شأن آنها
وسایل و ابزار کار کسبه، پیشه وران، کشاورزان و سایر اشخاص که برای امرار معاش ضروری آنها و افراد تحت تکفلشان لازم است.
تلفن مورد نیاز مدیون
مبلغی که ضمن عقد اجاره به موجر پرداخت میشود مشروط بر اینکه پرداخت اجاره بها بدون آن موجب عسر و حرج گردد و عین مستأجره مورد نیاز مدیون بوده و بالاتر از شأن او نباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود قانون مهریه جدید نداریم مدت هاست تغییر نکرده
منزل متناسب با شان مستثنیات است و..،،…