مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب مهریه

ی نفرو بخاطر مهریه گرفتن و بردن زندان پانزدهم مهر جلسه دادگاهشه که شاهد ببره واسه اینکه ثابت کنه ک هیچی نداره
حالا قاضی گفته سند بیار برا ضمانت که بعد جلسه شنبه بتونم آزادت کنم تا وقتی رای صادر میشه

حالا این سند آیا برا ازادیه فقط یا دیگه ضامن تقسیط مهریه هم میشه؟
سند میمونه تا زمانی که کل مهریه رو بده دختره؟؟
بعد وقتی نه خود پسر نه پدرش سندی ندارن چیکار کنن؟ راه دیگه برا ازادیش تا زمان حکم و تقسیط مهریه نیست؟

آیا کلا برا تقسیط مهریه سندی باید بذاریم یا نه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر میخواد آزاد بشه باید سند ببره و یا اینکه تا صدور حکم قطعی حکم اعسار صبر کنه.