مشاوره حقوقی رایگان - دریافت کارت هوشمند رانندگان در صورت معاف از رزم گروه ب سربازی

سلام، وقت بخیر.
من داداشم دوره آموزشی سربازی هست و بخاطر تتو معاف از رزم شده بهش گفتن تو کارت پایان خدمتت میزنه گروه ب
سوالم این هست ایا بعد خدمت برای گرفتن کارت هوشمند رانندگان ب مشکل میخوره؟؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جای نگرانی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480