مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

باسلام خدمت وکیل محترم
حدود2سال از شوهرم جدازندگی میکنم ودرخانه ای که 3دنگ ان بنام من هست و3دنگ بنام شوهرم است زندگی میکنم وشوهرم ازمن شکایت کرده
دعوای خواهانن. فرزند ی. با وکالت خانم م.
وکیل دادگستری به طرفیت خوانده خانم ن. به خواسته خلع ید از سه دانگ یك باب
آپارتمان به صورت مشاع به شماره پالك 4 فرعي از 2089 اصلي واقع در اهواز خ... و مقوم به 000/100/3 ریال بانضمام پرداخت خسارات دادرسي و حق الوكاله وكیل به
شرح دادخواست تقدیمي وکیل خواهان اظهار داشته است موكل به موجب سند مالكیت مالك سه دانگ
از شش دانگ یك واحد آپارتمان به مساحت 15.86مترمربع به پالك ثبتي فرعي... اهواز به نشاني .... مي باشد و ازانجاي كه خوانده
محترم مالك سه دانگ ملك مي باشد با تصرف در خانه مانع ورود خواهان در ملك مشاعي خود
گردیده وازآنجاي كه خواهان با مراجعات مكرر به درب خانه و صورتجلسه كردن توسط كالنتري
موفق به رفع تصرف نشده اند و همچنین خوانده اصرار برتصرف خود دارند ،لذا از ریاست محترم
جهت رفع تصرف با تقدیم این دادخواست تقاضاي رسیدگي و صدورحكم برخلع هزینه دادرسي را استدعا دارد. دادگاه با بررسی اوراق ومحتوی پرونده به منظور انشای رای
مبانی زیر را مدنظر قراردارد اوال حسب پاسخ استعالم ثبتی واصل از اداره ثبت اسناد و امالک اهواز
و نیز تصویر مصدق اسناد مالکیت ابرازی سند دانگ از پالک ثبتی مورد ادعای در مالکیت مشاعی
خواهان قراردارد ثانیا با توجه به احراز مالکیت مشاعی خواهان در پالک ثبتی فوق الذکر و اینکه
مالکیت ایشان به اقتضای اشاعه در جز جز مال مشاع منتشر یافته تصرف خوانده به عنوان دیگر
مالک مشاعی موکول به رضایت خواهان می باشد حال انکه خوانده دلیلی مبنی بر ماذون بودن در
تصرفات ارائه نموده اند. لهذا دادگاه دعوای خواهان را قابل اجابت دانسته و مستندا به مواد 30 ، 308
، 317، 328 ،574، 578 ، 581، 582 حکم به خلع ید مشاعی خوانده از یک دستگاه اپارتمان به
مساحت 15/86 متر مربع به پالک ثبتی 4/2089 اصلی بخش دو ثبتی ناحیه یک اهواز واقع ...با رعایت ماده 43 قانون اجرای احکام مدنی و نیز محکومیت خوانده به
پرداخت هزینه دادرسی وحق الوکاله وکیل طبق تعرفه قانونی به لحاظ تسب

والان باوجودشکایتها این ابلاغ اومده
گ. فرزند ع.به طرفیت تجدید نظر خوانده اقای ر.ن فرزند ی. با وکالت خانم م.
ب وکیل دادگستری به خواسته تجدیدنظرخواهی نسبت به دادنامه شماره ....
صادر از شعبه 17 دادگاه حقوقی اهواز دادگاه با مطالعه پرونده و بررسی اوراق ومحتوی پرونده به منظور انشای رای
مبانی زیر را مدنظر دارد 1 -تجدیدنظرخواه به رغم ابالغ در فرجه قانونی نسبت به تکمیل دادخواست تجدیدنظر خواهی از
حیث پرداخت هزینه دادرسی اقدام ننمودند 2 -معترض دلیلی مبنی بر جهات عذر موجه در خصوص عدم اقدام در فرجه
قانونی به علت عدم اطلاع وجود حوادث قهریه و...و سایر مصادیق مندرج در ماده 306 قانون آیین دادرسی مدنی با توجه
به قاعده البینه علی المدعی به دادگاه ارائه ننموده اند 3-عدم اقدام به تکمیل دادخواست نوعی اعراض از حق اعتراض می
باشد چرا که اصوالً حق قابل اسقاط می باشد 4 -دعوی اعسار تجدید نظر خواه از پرداخت هزینه دادرسی نیز خارج از
مهلت مقرر قانونی مطرح شده است لذا دادگاه با توجه به تبصره 2 ماده 339 قانون آیین دادرسی مدنی قرار رد دادخواست
تجدیدنظر را صادر می نماید رای دادگاه حضوری وظرف بیست روز پس از ابالغ قابل تجدید نظرخواهی در دادگاه
های تجدیدنظر استان خوزستان می باشد."خانم ن. تجدیدنظرخواهی نموده است بامداقه در اوراق ومحتویات
ا ارکان دادنامه تجدیدنظرخواسته را متزلزل
پرنده نظر به اینکه ایرادواشکال ودفاع موجه وموثری که شکلا یا ماهیتا
نمایدبعمل نیاورده لذا وفق ماده 353قانون آئین دادرسی مدنی ضمن رد تجدیدنظرخواهی دادنامه تجدیدنظرخواسته را عین ً
تایید واستوارمی نماید.رای صادره قطعی است.

و همچین خانه بازداشت مهریه هستش

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است.