مشاوره حقوقی رایگان - بستن دو قرارداد وزارت کار و ماده ده قانون مدنی

سلام در بدو ورود به شرکت دو قرارداد امضا کردم اولی قرارداد وزارت کار و دومی قرارداد براساس ماده ده
این دو قرارداد اشاره ای به هم ندارن و من نسخه ای از هیچکدوم ندارم.
در قرارداد ماده ده ذکر شده
این قرارداد در تاریخ ... فی ما بین ... که ازین بس دانش پذیر نامیده می شود در شرکت مهندسی ... به شرکت نامیده میشود با امکان نظر بر حسب آزادی قراردادی و ماده 10 قانون مدنی ایران تنظیم شده است طرفین بس از مطالعه دقیق تمامی موارد قرارداد و آگاهی از جزییات موضوع قرارداد و تعهدات خویش با رضایت خاطر و بدور از هرگونه اکراه یا اجبار اقدام به امضا تمامی صفحات زیر قرارداد نموده اند.
ماده یک:موضوع قرارداد
ارایه آموزش تخصصی و انتقال تجربیات تخصصی از سوی شرکت شامل و نه محدود به ... و مطابق مقررات این قرارداد و قانون کار آموزش از طریق جلسات آموزشی و ...
ماده دو: بدین وسیله شرکت تعهد مینماید در مدت زمان آموزش و انتقال تجربه از تاریخ ...
تا تاریخ ... مدت ماهانه مبلغ ..ملیون جمعا به مبلغ .. ملیون به دانش پذیر بپردازد این مبلغ متناسب با افزایش اعلامی از سوی از سوی وزارت کار سال .. محاسبه و پرداخت میشود شرکت متعهد میگردد مطابق قوانین و مقررات مربوطه نسبت به پرداخت حق بیمه و عیدی و سنوات متعلق به دانش پذیر در طول مدت آموزش اقدام نماید دانش پذیر تعهد مینماید در راستای کسب دانش و تخصص و ارتقای مهارت های خود در روز های شنبه تا چهارشنبه شرکت حضور پیدا کند دانش پذیر تعهد مینماید در ازای آموزش و کارهای انجام شده و مبالغ دریافتی در جریان بورسیه آموزشی موضوع قرارداد در راستای توسعه و انجام اهداف شرکت ... حداقل مدت 24 ماه از تاریخ .. به منظور اشتغال در شرکت و انجام وظیفه کاری نسبت به انعقاد قرارداد کار در مدت معین مشروط به تقاضای شرکت اقدام کند دانش پذیر ضمن عقد خارج لازم متعهد میگردد در صورت انصراف از کار و انجام هرگونه عملی بدون موافقت شرکت باعث قطع همکاری وی با شرکت شود نسبت به جبران خسارت وارده به شرکت به میزان دوبرابر مبلغ دریافتی بابت حقوق  و مزایا و هزینه آموزش به نسبت زمان کمتر از 24 ماه اقدام نماید
صورت انصراف از کار و انجام هرگونه عملی بدون موافقت شرکت باعث قطع همکاری وی با شرکت شود نسبت به جبران خسارت وارده به شرکت به میزان دوبرابر مبلغ دریافتی بابت حقوق  و مزایا و هزینه آموزش به نسبت زمان کمتر از 24 ماه اقدام نماید.
میخواستم بدونم شرکت می‌تونه این قرارداد رو ببره دادگستری و از من پول بگیره؟
و می‌تونه چون من نسخه قرارداد وزارت کار رو ندارم بزنه زیر این که قرارداد وزارت کار با من امضا نکرده؟
و این که این قرار داد ممکنه بعد برده شدن به دادگاه قاضی رای به این بده که بره وزارت کار بررسی بشه یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید