مشاوره حقوقی رایگان - جنون زوجه

بنده با خانمی ازدواج کردم. که بعد از عقد مشخص شده ایشان دارای نوعی بیماری روحی و روانی در حد جنون هستند . در گواهی های کمیسیون پزشکی آمده است بیماری نامبرده همراه با روانپریشی حاد و برای زوج مخاطره آمیز بوده که علاج قطعی ندارد. بیماری ایشان با توجه به استعلامات صورت گرفته حدودا شش سال قبل از عقد با اینجانب در گواهی های کمیسیون های پزشکی قید گردیده
با توجه به اینکه جنون ایشان متصل به صغر نبوده است و طبق مواد 678 قانون مدنی وکالتی که به عاقد برای عقد داده است باطل بوده و ایشان قیم قانونی نداشته اند که طبق ماده 88 امور حسبی , با دستور دادستان و مجوز پزشک در صورتی که ازدواجش را مصلحت بدانند ازدواج کنند ( و به عبارتی شرایط صحت عقد مجنون که جنونش متصل به صغر نباشد وجود نداشته ) آیا این عقد باطل است ؟ تمنا دارم راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در هر حال مستلزم جلب نظر کارشناسی و صدور رای دادگاه است