مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه برای زندانی

سلام،من برای برادر ناتنی ام که 8 سال حبس به جرم مواد مخدر گرفته سندگذاشتم واومد مرخصی،دوماهه که میره الکی از دکتر نامه میگیره ومیبره پیش دادیار یه هفته یه هفته تمدید میکنه،من میخام سندمو بردارم،اون هم الان تو مرخصی هستش،چیکارباید انجام بدم و از کجا باید شروع کنم و درخواست بدم که سندمو میخام بردارم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
فقط با معرفی ایشان یا جایگزینی وثیقه امکان آزاد سازی وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به شعبه مراجعه کنید و درخواست خود را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا ایشان را معرفی و تسلیم زندان نمایید و بعد درخواست آزادی وثیقه را نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بردار خود را معرفی و تحویل دهید و سند خود را ازاد کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بعد از معرفی به زندان میتوانید درخواست عودت وثیقه را بنمایید