مشاوره حقوقی رایگان - شرایط دختر برای جاری شدن صیغه محرمیت شرعی

عرض سلام خدمت اساتید گرامی
سوال بنده
در صورت زایل شدن بکارت دختر
شرایط جاری شدن صیغه محرمیت چطور هستش
چه مدارکی برای اثبات عدم باکره بودن نیاز هستش و حضور ولی باز هم نیاز هست یا خیر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

شرط اذن پدر باکره بودن است لذادرصورتی که ازاله بکارت از طریق رابطه نامشروع بوده بنظر میرسد اذن پدر منتفیست و گزارش پزشکی قانونی ارائه میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به دفتر ازدواج مراجعه نمایید گواهی بابت پزشک دریافت و یا از طریق پزشک گواهی را گرفته و مراجعه کنید