مشاوره حقوقی رایگان - خودکشی منجر به فوت

سلام
خانمی به خاطر یه آقایی که چندین سال با هم رابطه عاطفی داشتن و پس از سالها آقا خانوم رو پس زده و در طی این سالها دروغ های زیادی هم گفته خودکشی کرده و فوت شده
با توجه به اینکه چند روز قبل به اون آقا گفته بودن که قصد اینکار رو دارن و عکس قرص برنج که خریده بودن هم برای ایشان ارسال کردن آیا خانواده خانم میتونن از اون فرد شکایت کنند ؟

پاسخ ها :

مسئولیت در خودکشی دیگران خودکشی