مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه پایه دوم

درود، ما ده شصتیا موش آزمایشگاهی هستیم، بنده سال 82 با معافیت پزشکی ماده 42 بند 1 گواهینامه پایه دوم و موتور گرفتم باهاش کار کردم و سال 92 هم تمدید کردم، رسید تا سال 1402 برای تمدیدش گفتن پایه دوم تمدید نمیشه! باید پایه سوم بگیری، من با 20 سال سابقه رانندگی و15 سال سابقه بیمه رانندگان که ریختم، اگه ده سال دیگه تمدید میشد بازنشسته میشدم.
کی به حال مردم فکر میکنه!
بدون هیچ نمره منفی و یا تصادف توی بیست سال کار.
زوره پایه دوم رو بعد از بیست سال زحمت ازت بگیرن پایه سوم بدن.
با آرزوی سر بلندی مردم ایران.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متاسفانه هنوز قانونی مخالف این دستور العمل وجود ندارد . انشالا که با پیگیری های تخصصی به نتیجه برسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید