مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری کردن شماره مجازی در تلگرام

سلام وقتتون بخیر. یک شماره مجازی توی تلگرام برای من و همسرم مزاحمت ایجاد کرده.
منو همسرم دیلیت آکانت زدیم تا دیگه نتونه مارو پیدا کنه. از اون شخصم فقط یک اسم توی صحفه ی چت ،اونم بصورت اسکرین شات داریم. میتونیم شکایتی کنیم؟؟؟ چون شماره مجازی هست میشه پیداش کرد؟؟
پی وی شو دیگه نداریم چون دیلیت آکانت کردیم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
شماره مجازی اصن قابل رد یابی هست یاخیر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.