مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر توسط دختر مطلقه

با سلام خدا قوت. پدر بنده حدود 18 سال افتخار خدمت در نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی را داشته است که خود را بازخرید و مقداری از مبلغ بازخریدی نهایی را دریافت و مابقی مانده است و فوت کردند بنده مطلقه هستم و دارای دو فرزند سوال اینجاست بنده قادر هستم حقوق بازنشستگی پدرم را درست نموده و بصورت ماهانه دریافت نمایم اگر بله به کجا باید مراجعه کنم و چه مدارکی مد نظر می باشد .... لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اگر پدر شما حقوق داشتند و یا استحقاق دریافت حقوق داشتند شما می‌توانید اقدام نمایید می‌بایست به همان مرجعی که ایشان فعالیت داشته‌اند مراجعه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله به سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح مراجعه وپیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که پدر شما شرایط دریافت حقوق دارا بودند شما می‌توانید با مراجعه به صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح نسبت به دریافت مستمری پدر اقدام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بیمه می توانید موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به آنکه شما می‌فرمایید مقداری از بازخرید ایشان مانده است صندوق بازنشستگی ترتیب اتخاذ کرده است که می‌توان از بعضی از مزایا استفاده کرد بهتر است حضوری مراجعه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر قبل فوت پدر مطلقه شدید و تحت تکفل پدر قرارگرفتید میتوانید