مشاوره حقوقی رایگان - درخواست عاریه

با سلام و وقت بخیر
چند ماه با دختری در ارتباط بودم ولی بخاطر بعضی مسائل قهر کردیم
در این مدت گوشی آیفون و ست دستبند طلای من ب وزن 46 گرم به صورت امانت دست ایشونه و استرداد نمیکند
با اینکه جعبه گوشی و فاکتور طلا دست من هست به نظرتون درخواست عاریه بدم یا خیانت در امانت؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اظهارنامه ارسال کنید و اعلام کنید که امانت بوده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حقوقی شکایت کنید به هنوان عاریه بهرحال ادله شما مهم است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا باید اظهارنامه ارسال کنید.
در صورت عدم استرداد از لحاظ حقوقی و کیفری قابل شکایت و پیگیری است.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیانت در امانت نیاز به اثبات عنصر سپردن است( در صورت انکار وی سپردن مال را باید ثابت کنید)

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت وجود ادله اثبات کننده ابتدا اظهار نامه سپس دادخواست استرداد مال منقول امانی ثبت نمایید البته پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق موضوع مشاوره تلفنی داشته باشید