مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر

سلام درشرکت ماتبدیل وضعیت شده قرارداددائم ازنوع کارگری وبدون هیچ گونه مزایااسمش قرارداددائم124هستش ایامیتونیم شکایت کنیم و بشه رسمی بامزایایی که درقراردادقید بشه آیانتیجه ای میگیریم؟چون الان قراردادی داریم بنام900که خیلی ازمابهترن وانگاراونارسمی شرکتن نه ماایاحقی ازمون خورده شده یاخیر؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.