مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو از همسر

باسلام.من و همسرم داریم ازهم جدامیشیم ومن ماشینم رابه اسم همسرم انتقال دادم بخاطر اینکه بتوانم در ایران خودرو ثبت نام کنم و همسرم برای پس گرفتن ماشین شکایت نمودن ودر دادگاه همسرم گفتن که ماشین را با پول طلاهای خود خریده که من قبول نداشتم ودادگاه دوتا شاهد از همسرم خواستن و دوتا شاهد معرفی کردن ودوتا شاهد در دادگاه حرف من را تأیید کردن وحالا رأی صادره ازطرف دادگاه گفته های شاهدین را قبول کردن وازمن خواستن برای پس گرفتن ماشین طرح دعوا کنم به نظرشما من به چه عنوانی الان شکایت کنم موفق میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود باید دید هبه بوده یا قرض یا....

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

استرداد وجوه اگر بابت خرید خودرو به حساب همسر واریز شده است و یا بطلان معامله صوری در صورت داشتن مدارک

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت تنظیم دادخواست حقوقی مناسب به دفتر وکیل مراجعه کنید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

ابطال اسناد و اثبات قرارداد
مشهد هستید درخدمتم

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

چندین راهکار قانونی وجود دارد که جهت انتخاب راهکار مناسب مطالعه دادنامه صادر شده ضرورت دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا باید نوع قرارداد انتقال مشخص گردد و سپس دادخواست مناسب اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی رای دادگاه و قرارداد منعقد شده فیمابین است تا دقیقا راهکار مناسب حقوقی ارائه شود‌.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام تحت عنوان اثبات هبه و رجوع از هبه، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید