مشاوره حقوقی رایگان - تحویل جهیزیه

باسلام وخسته نباشید. من با همسرم در حال طلاق هستیم ودادگاه حکم ناشزه بودن رو داده واجازه ازدواج مجدد گرفتم ، البته در حال دادن مهریه هم هستم
مشکل من این هستش که همسرم جهیزیه اش رو نمیاد ببره تا من بتونم خانه رو تحویل صاحبخانه بدم ، لطفا ت. این مورد راهنمایی کنید ، ممنون از راهنمایتان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهیزیه را در جایی نگهداری کنید و در صورت مطالبه تحویل دهید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام اظهارنامه ارسال کنید ، یا با تامین دلیل اموال را تحویل امین نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به شکل کامل پاسخ داده شده است.