مشاوره حقوقی رایگان - ادغام حبس چند پرونده

سلام بنده به مدت 1 سال نیم در حال حاضر تحمل کیفر میکنم
یک قرار سرقت محکوم به تحمل 4 سال و یک قرار سرقت به تحمل یکسال دارم که حبس یک سال بنده به اتمام رسیده
در خلال تحمل کیفر 7 سال حبس بخاطر کشف مواد مخدر بهم دادن و بعد از تقلیل به 5 سال کاهش داشت
سوال ؛ ایا حبس سرقت 4 سال و 1 سال با حبس 5 سال مواد مخدر قابل ادعام هستش یا خیر اگر هست باید به کدام اجرای احکام درخواست ادغام بفرستم سرقت یا مواد
توضیح اینکه اولین حبس قطعی 4 سال سرقت بوده بعدی 1 سال سرقت بوده و اخرین حبس قطعی 5 سال مواد بوده
با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ قابل ادغام نیست و بعد از پایان حبس هر جرم، حبس جرم دیگر شروع خواهد شد.