مشاوره حقوقی رایگان - دریافت ریز مکالمات تلفن

سلام. بنده قصد دریافت ریزمکالمات خط موبایل خودم (مالک خط خودم هستم) را دارم ، آن هم ریز مکالمات ورودی اما ایرانسل فقط ریز مکالمات خروجی ارائه می دهد و برای دریافت ریز مکالمات ورودی می گوید باید دستور مراجع قضائی داشته باشید الان من به چه شکلی می توانم برای دریافت ریز مکالمات ورودی اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید شکواییه ثبت کنید و درخواست کنید از دادسرا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نمایندگی شرکت مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موردی وجود داشته باشد فردا تا در دادگاه بررسی شود تا از دادگاه می‌توانید مطالبه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله حتی برای استعلام از خط موبایل مربوط به خویش نیز نیاز به دستور مقام قضایی دارد و اگر به دفتر مرکزی نیز مراجعه کنید همین پاسخ را دریافت خواهید کرد. بنابراین توصیه می‌شود در جهت امری که قصد دارید اعلام شکایت کنید تا موضوع از طریق دادسرا منجر به صدور دستور مقام قضایی شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید شکواییه ثبت کنید و درخواست کنید