با سلام در صورت انکار اگر دادگاه حرف شما را قبول کند از شما میخواهد تا سوگند یاد کنید. و با سوگند شما می تواند زوج را محکوم به پرداخت دیه کند.
با سلام ممکن است بستگی به دفاعیات شما در جلسه دادرسی خواهد داشت
شما اگر ادعای مطرح میکنید باید آن را با دلیل ثابت کنید
بله میتونین پیگیری کنین وهمون نامه پزشکی قانونی کافی هست برای شکایت وتعقیب کیفری. چون دعوا بین زوجین بوده ، دادگاه به قراین و امارات بسنده میکنه و احتمال محکومیت زوج دراین فرضیه وجود داره.
اولا بروید با هم مصالحه کنید وبه زندگی زناشویی تان ادامه دهید در غیر اینصورت باید به یک طریقی مثل دونفر شاهد ؛ ضرب وشتم را اثبات کنی .
باسلام بستگی به دفاعیات شما دارد لذا بهتر است لایحه دفاعیه تخصصی در این خصوص تنظیم گردد لیکن این رای قطعی دائر بر محکومیت همسرتان را اگر بتوانید اخذ کنید بعدا می تواند برای اقدام به طلاق موثر واقع شود برای کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید
ممکنه ، باید بازپرس وجدانش قانع شود که او زده
بلی بررسی میشود معلوم میگردد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.