مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای تعزیرات حکومتی با عنوان عدم صدور فاکتور

سلام
یک دادنامه به بنده ابلاغ شد با عنوان عدم صدور فاکتور هنگام فروش و مبلغ مشخصی جریمه.
ضمن اینکه بنده فروشگاه کفش دارم و طبق عرف جامعه فاکتوری برای خرید کفش در اکثر موارد صادر نمیشه مگر بنا به درخواست خردیدار بااستناد به چه مواردی شرایط اعتراض به رای برای بنده وجود خواهد داشت؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
براساس قانون خودداری از صدور صورت حساب یا فاکتور تخلف محسوب می شود و جریمه دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
با توجه به مفاد دادنامه صادره
، لایحه تخصصی تنظیم و اعتراض نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اخذ توضیحات بیشتر هست بهتر است با وکلا سایت تماس بگیرید ولی به طور کلی به عرف منطقه و عدم درخواست خریدار استناد کنید