مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از چاقو

سلام یکی از آشنایان ما در درگیری با زنش چاقو برداشته و با ته چاقو به پشت زنش فشار وارد کرده و یه خراش روی دست زن افتاده اون خانم نامه تایید پزشک قانونی رو گرفته اما طی سالیان خیلی فحاشی و تهمت به شوهرش داشته و حتی در محل کار همسرش هم ابروریزی داشته چندساله قبل
حکم دادگاه میتونه زندانی باشه؟ میشه حکم زندان رو با پرداخت دیه حل کرد؟

پاسخ ها :

میثم مهدوی برازنده

جناب آقای میثم مهدوی برازنده :

سلام
ممکن است حکم‌ حبس صادر شود. بحث پرداخت دیه از مجازات حبس جداست و ارتباطی بهم ندارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بستگی دارد موضوع شکایت خانم چی باشه
خیر حکم زندان را نمیشه با دیه حل کرد مگر خودشان توافق کنند با پول مختومه بشه

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
فحاشی و تهمت های خانم ارتباطی با موضوع ضرب و جرح با چاقو ندارد و آن موارد به طور جداگانه قابل شکایت هستند.
ممکن است مجازات حبس وجود داشته باشد که بحث حبس ارتباطی به دیه ندارد و دیه جداگانه قابل مطالبه است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مرد چاقو کشی را انکار کند مشکلی پیش نمیاد.

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام به احتمال و در صورت اثبات محکوم به پرداخت دیه و جزای نقدی خواهند شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی دید شکایت خانم تحت چه عنوان مجرمانه‌ای است؟! اگر حکم به حبس داده شود می‌توان با ارائه درخواست، حبس را به جزای نقدی تبدیل کرد. البته که این موضوع بسته به مقام رسیدگی‌کننده دارد.