مشاوره حقوقی رایگان - گزینش

سلام بنده با یه دختری در ارتباط بودم از طریق برنامه شاد و ایتا حدود دوسالی هست در ارتباطیم از همون اول حرف از ازدواج میزدیم که در آینده باهم‌ ازدواج کنیم ولی خانواده خبر نداشتن و وقتی بخوام وارد سپاه بشم چت و شماره و پیوی دختره رو پاکش میکنم تو این دوسال یخورده از اون حرفا زدیم و یسری عکسای بد رد و بدل شده ولی تاحالا همدیگر رو از نزدیک ندیدیم من سمنانم و اون تهرانه آیا مشکلی پیش میاد برای دختره؟ آیا من خط میخورم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
متوجه نشوند جای نگرانی نیست برای شما

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر کسی شکایت نکند مشکلی برای دختر خانم پیش نخواهد آمد اما در مورد استخدام سپاه �بل پیش بینی نمی‌باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شکایتی مطرح نشود مشکلی نیست اما در استخدام سپاه ممکن است به مشکل بر بخورید