مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور زیان دیده تصادف

باسلام بنده با یه خودرو تصادف کردم و از صحنه تصادف گریختم الان زیان دیده شکایت کرده خودرو منو توقیف کرده حدود 20 روزه ومیگه پول خسارت بایدنقدی بدی وجواب گوشیشونمیده درصورتی که من ماشینم بیمه داره وسندش به اسممه. لطفا منو راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود با بیمه رایزنی کنید
قبول کنند مراد حاصل است

اسماعیل جهانگیرزاده

جناب آقای اسماعیل جهانگیرزاده :

با سلام در صورت اخذ تامین دلیل و ارزیابی خسارت توسط کارشناس شما مکلف به جبران خسارت می باشید ، ولی اینکه شخص شاکی آیا تخریب شکایت کرده یا دادخواست حقوقی تقدیم نموده بیان ننموده اید که موثر در پاسخ دهی می باشد .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

احتمالاً طرح دعوی مطالبه خسارت نمودند

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام از طریق دادسرا پیگیری نمایید چنانچه میزان صدمات وارده به شاکی طبق نظریه پزشکی قانونی تعیین شده باشد امکان رفع توقیف خودرو وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید