مشاوره حقوقی رایگان - انتقال بیمه

باسلام بنده سال گذشته از صداوسیما استعفا دادم و به آموزش پرورش رفتم و پیگیر انتقال سابقه بیمه از صندوق صداوسیما به تامین اجتماعی شدم. سوالم این است که با توجه به قانون جدید انتقال بیمه که خرداد امسال رییس جمهور ابلاغ کردند و از طرفی باتوجه به اینکه صندوق صداوسیما در مردادماه امسال یعنی 2 ماه بعد از ابلاغ قانون جدید سوابق بیمه بنده را بدون سود مشارکت به تامین اجتماعی پرداخت کرده میتونم از صداسیما براساس قانون جدید شکایت کنم؟ سوال دیگه اینکه زمان لازم الاجراشدن یک قانون همان زمان ابلاغ از سوی رییس جمهورها یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را به نحو حضوری از طریق اداره بیمه پیگیری بفرمائید.