مشاوره حقوقی رایگان - استعلام کانون وکلا

سلام بنده از پرسنل انتظامی هستم که سال گذشته به اتهام مسائل اخلاقی در هیئت رسیدگی به تخلفات به تنزیل درجه محکوم شدم اما رای هیئت پس از شکایت بنده در دیوان عدالت نقض شد و امسال من در آزمون اسکودا قبول شدم خواستم بدونم این مورد تاثیری در استعلامات کانون وکلا و مرکز وکلا دارد؟ضمنا من شاکی خصوصی و پرونده قضایی نداشتم و فقط در کمسیون رسیدگی به تخلفات به تنزل درجه محکوم شدم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ تأثیرگذار نخواهد بود و برای کانون موضوعی که اهمیت دارد عدم سوء پیشینه است که از طریق سایت عدلیران نسبت به آن اقدام خواهید کرد و تخلفات اداری برای کانون وکلای دادگستری بی‌اهمیت است.

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

سلام
شرایط پذیرش در آزمون وکالت به مانند سایر آزمون ها در دفترچه آزمون قید می شود.
آنچه مانع پذیرش در وکالت می شود، سابقه کیفری است.