مشاوره حقوقی رایگان - شرايط ادامه تحصيل دانشجوی موسسه علوم بانكی در ساير دانشگاهها

با سلام، بنده در اذر ٨٣ از موسسه علوم بانكی در رشته حسابداری فارغ التحصيل شدم و در ازمون سازمان سنجش، برای مدارک معادل قبول شدم. سال ٩٥ در مقطع ارشد دانشجوی موسسه حكيم نظامی شدم در رشته مديريت و از پايان نامه خود مهر٩٨ دفاع كردم. از امور دانشجويی جهت تاييد مدرک استعلام گرفته شده كه متاسفانه تاييد نشده ! ايا برای تاييد راهی هست؟ مسئوليت موسسه حكيم نظامس كه پذيرش كرده و دوسال من را درگير كرده چيست؟