مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد

در سند رسمی تک برگ ملکی حیاط مشاع است ، واحد طبقه همکف که قبلا مالک زمین بوده و طی یک قرارداد مشارکت در ساخت با سازنده اقدام به ساخت یک مجتمع آپارتمانی 10 واحده می نمایند .
در این قرارداد سازنده و مالک زمین توافقاتی می نمایند که پس از ساخت واحدها چگونه تقسیم شود ،در همین قرارداد ایشان توافق می نمایند که حق استفاده از حیاط به طبقه همکف منتقل شود.
در حین ساخت مجتمع ، مالک زمین یکی از واحدهای خود را به شخص ثالثی بصورت قراردادی عادی می فروشد ، در قرارداد مذکور در خصوص حق استفاده انحصاری طبقه همکف ، قید نمی شود ، پس از ساخت و در زمان انتقال سند ، مالک زمین ملک را به نام همسر خریدار واحد آپارتمان منتقل می کند و سند رسمی تک برگ بنام شخص همسر خریدار صادر می وشد و اینجانب ملک را از ایشان خریدار می نمایم و سند تک برگ دیگری بنام بنده صادر می گردد.در مبایعه نامه اینجانب هم هیچ قیدی در خصوص حق انحصاری حیاط برای طبقه همکف دیده نشده است.
مالک طبقه همکف با همکاری سازنده ساختمان ، پس از اخذ پایان کار ساختمان اقدام به دیوار کشی در حیاط می نمایند البته به لحاظ شرایط و محدودیت های شهرداری حدود نیم متر از حیاط را سکوریت کشیده اند که وقتی بازدید شهرداری صورت می پذیرد ، سکوریت را بر می دارند و بعد از اتمام بازدید مجددا سکوریت بصورت ثابت نصب می شود که کسی از اهالی مجتمع حق دسترسی به حیاط را نداشته باشد .اینجانب هم در سال 97 ملک را خریداری نمودم . لذا اخیرا به دادگاه با موضوع ممانعت از حق شکایت کرده ام ، دادگاه موضوع را به هیات کارشناسی سه نفره ارجاع داده است و مالک طبقه همکف که قبلا در یک جمع چند نفره از اهالی ساختمان اقرار کرده بود که تنها واحد آپارتمانی که در مبایعه نامه اش مبحث استفاده انحصاری از آپارتمان را قید نکرده ام ، واحد منتقل شده به بنده بوده است ، با شخصی که واحد آپارتمان را به اینجانب فروخته تبانی کرده و یک قرارداد جعلی که این عبارت در آن درج شده است را به هیات کارشناسی ارائه نموده است .
سوالم این است چگونه می توانم این جعل سند را اثبات نمایم.سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
شما باید لایحه تخصصی تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید
حیاط جز مشاعات است و متعلق به مالکان تمام واحدها است
و مطلقا حق استفاده انحصاری وجود نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و