مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خوانده بلاتکلیف و طرد شده

سلام بنده پسر 23 ساله ام در سال 79 حدودا 40 روزه بودم منو والدین تنی ام به والدین ناتنی ام از طریق دادگاه بعلت مجهول المکان تا سن رشد نرسیده نیاز به حضانت و نگهداری دارد نوشتن اما نه تربیت درست حسابی دیدم نه بهم گفته شد که فرزند خواندم،به سن 19 سالگی که رسیدم بچه سر راهی بودی دلمون سوخت قبولت کردیم و حالا که 18 به بالایی نمیخواهیمت،اسم روانی رویه من گذاشتن چون اضطراب داشتم خودمو از 7 سالگی یادمه از شدت بیقراری زمین میزدم و گریه میکردم مادر ناتنیمم میگفت برو خودکشی کن،نه کار کردن یاد دادن نه محبت کردن فقط جلو همه جوری اشک میریزن تهمت میزنن که با گریه گفتم خدایا چرا اینجوری شد هویتمو گم کردم یهو منو ول کردن تیمارستان بستن شوک الکتریکی دادن به من که کمبود محبت دارم نه اینکه اسکیزوفرنی مدرک سازی کنن بگن دیونس الانم روزانه 1/000/000ریال با صد بدبختی التماس کارتم میزنه اونم به خانومم که دید میلرزم دلش سوخت و ازم16 سال بزرگه قبولم کرد اما پول عقد ندارم دزدی بلد نیستم خلاف از دستم برنمیاد گیج و منگ شدم شرمنده اش شدم تورو حضرت عباس کمک کنین دارم دیونه میشم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دنبال شغل باشید الانم چیزی تموم نشده یک زندگی جدید بسازید