مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق

سلام وقتتون بخیر
بنده از همسرم بعد از اثبات خیانتش ، وکالت طلاق گرفتم ،،،،
الان میخواستم اقدام کنم برای طلاق ، ایشون از خانواده متمولی هستن ، اما هیچی به نام خودشون ندارن ، درصورتیکه بخوام درخواست مهریه کنم ، چون هیچی به نامشون نیست ، میتونم بگیرم ؟؟؟؟
و اینکه چه روندی داره ؟ ایا حکم جلب و بازداشت داره ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که زوج مالی نداشته باشد می‌بایست به صورت اقساط بپردازد در هر صورت مهریه به شما تعلق می‌گیرد متن وکالت نامه شما نیز می‌بایست بررسی شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از اذاره ثبت شروع میکنید چنانچه اموالی نداشته باشد در دادگاه اقامه دعوا میکنید و بعد از صدور حکم و نداشتن اموال جلب میگیرید از خانواده ایشان نمیتوانید مطالبه کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت عدم کشف اموال با درخواست شما حکم جلب صادر خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید
و اگر زوج مالی نداشته باشد شما باید با انصراف از اجرای مهریه ، در دادگاه دادخواست مطالبه مهریه را اقامه نمایید