مشاوره حقوقی رایگان - سفته دادم به کارفرما تهدیدم میکنه

باسلام من در یه سالن زیبایی کارمیکردم سفته دادم به عنوان حسن انجام به مبلغ 20 میلیون
قرار داد 3 ماهه بستم بعد از تمام شدن قرار داد طبق قرارداد 1 ماه جلو تر اعلام کردم دیگه همکاری نمیکنم
وبه گفته رئیس سالن اومدم بیرون ولی ایشون گفتن که سفته برای اطمینان مشتریا یه ماه بعد میدن
الان 4 ماه گذشته تهدیدم میکنن ومدعی هستن به سالن و وسایل اسیب زدم خسارت وارد کردم
مشتریا ناراضی هستم میخوان شکایت کنن
من پدرم اتباع افغان مادرم ایرانی زمانی که سفته رو نوشتم با اطلاعات پاسپورتم کد فراگیرم ولی الان 2 ماهه شناسنامه گرفتم یه فرد ایرانی شدم پاسپورتم باطل شد
باید بگم زیر سفته نوشته بابت حسن انجام کار به اسم سال تاریخم نزدن
سوالم اینه ایشون میتونن با سفته کاری کنن

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عدم حسن انجام کار شما را ثابت کند تا بتواند اجرا بگذارد شما بهتر است اول اظهارنامه بدهید و بعد اقدامات لازم برای بازگرداندن