مشاوره حقوقی رایگان - به کارفرما سفته دادم

باسلام من تو سالن زیبایی به رئیس سالن سفته دادم به مبلغ 20 میلیون وقرار داد 3 ماه بستم بعد از گذشت 3 ماه طبق قرهر داد 1 ماه جلو تر گفتم که نمیخوام هجکاری کنم و طبق گفتشون از سالن اومدم بیرون ولی سفتمو پس ندهدن گفتن 1 ماه دیگه میدن زیر سفته حسن انجام کار به اسم سالن نوشته تاریخم نزده الان رئیس سالن بعد از 4 ماه تهدید میکنه واینکه طلبم رو هم نمیده مدعیه که به لوازم سالن خسارت زدم ومشتریای سالن همه ازم ناراضین شاهد داره
واینکه من پدرم اتباع افغان ومادرم ایرانی من خودم پاسپورت داشتم زمانی که سفته رو نوشتم با اطلاعات پاسپورت کد فراگیرم بود ولی الان 2 ماه شناسنامه گرفتم فرد ایرانی شدم پاسپورتم باطل شره به نظرتون با این سفته کاری میتونن بکنن؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عدم حسن انجام کار شما را ثابت کند تا بتواند اجرا بگذارد شما بهتر است اول اظهارنامه بدهید و بعد اقدامات لازم برای بازگرداندن سفته

آرش فاطمی

جناب آقای آرش فاطمی :

سلام برای اقدام روی سفته باید ثابت کنه خسارت وارد کردید اگه روش اقدام کرد شکایت خیانت در امانت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید خسارات وارده به خود را بتواند ثابت کند