مشاوره حقوقی رایگان - الزام آموزش پرورش به محاسبه کل دوران مدت تحصیل دانشجویی در سنوات بازنشستگی

اینجانب درسال 72 درآزمون مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه شهیدرجایی وابسته به آموزش و پرورش قبول شدم و با دادن تعهددر همان تاریخ به بصورت دانشجو معلم بتحصیل و استخدام آزمایشی درآمدم، ازانجائیکه رشته ما فنی بود و دران زمان تعدادواحدها 90 تا بود و خوددانشگاه هم درزمانبندی 5 ترم کل برنامه اموزشی رابودجه بندی کرده بود قائدتا هیچ دانشجویی زودتراز 5ترم فارغ التحصیل نشد وبیمه هم رد شده است امامتاسفانه الن درآستانه بازنشستگی میگن شما طول تحصیل در کاشناسی ناپیوسته شما بیش از 4 ترم جزو سنوات محسوب نمیشود.راهکار قانونی برااحقاق حق چیست؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید