مشاوره حقوقی رایگان - امکان توضیح شروط ضمن عقد

با سلام
من با شخصی در حال اشنایی هستم و قرار شد 3شرط
مسکن
اشتغال
تحصیل
جزو شروط ضمن عقد رو به من بدهند ولی این حقوق به من داده میشه ولی تا حد توانش
مثلا مسکن و تحصیل تا مبلغی که بتواند نه اینکه پولش رو نداشته باشه و من توقع خونه توی منطقه 1 داشته باشم
یا مثلا تحصیلات تا جایی که بتونه کمک میکنه بیشتر از اون نه
میخواستم بدونم امکانش هست این شروط توی عقدنامه قید بشه و بعد توضیح داده بشه مثلا در حد توان زوج؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر قید کنید میتواند حد توانش را همیشه پایینترین حالت ممکن نگهدارد و راهی برای عدم ایفای تعهدات ایشان باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله شما می‌توانید در این خصوص ط نمایید اما می‌بایست مشخص شود که مسکن تا چه متراژی و در کدام مناطق اشتغال نیز چه اشتغال مرتبط با رشته تحصیلی یا جدا از آن تحصیل هم به همین صورت بهتر است تمام آن را درج نمایید