مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس زوجه و درخواست پشیمانی جهت بازگشت به زندگی و تقاضای خانه و امکانات از زوج

سلام حدود3سال زوجه از حق حبس استفاده میکنه و 35سال طول میکشه تا من مهریه ایشان را اقساطی بدم از محل کار خانه سازمانی گرفتم و کلی خرج خانه و وسایل کردم بعد6ماه محل کار دستور تخلیه خانه سازمانی مرا بخاطر مجردی زندگی کردن در کوی سازمانی از دادستان گرفته و دادستان 3ماه فرصت تخلیه بهم داده من نمیتونم با این وضع اقتصادی خانه تهیه کنم و تصمیم دارم اسباب ها را انبار در خانه های فامیل کنم وبخشی را بفروشم میخواستم بدانم آیا زوجه میتونه شکایت خانه با امکانات زندگی ""پشیمانی ازحق حبس"" کنه؟ چون نیتش طلاق با مهریه هست و میخواستم بدانم آیا من میتونم مدعی بشم که چون مطرح کردی از حق حبس میخواهی استفاده کنی تا 35سال باید به این شکل طی بشه؟ چون من نمیتونم با این وضع اقتصادی خانه تهیه کنم چون از 9میلیون حقوقم حدود 2میلیون برای خودم میمانه چون نفقه ومهریه دارم میدم واگر قاضی بخاطر عدم تهیه خانه واسباب حکم طلاق بده من تا آخرعمر بدبخت میشم.
اگر محل کار خانه سازمانی مرا برابر مقررات تخلیه کنه و دلیل تخلیه عدم سکونت همسر و مجردی زندگی کردن من باشه این نشان‌دهنده نیرنگ زوجه نیست؟
خواهش میکنم پاسخ دقیقی بگین چون من از خانه پدری هزارکیلومتر فاصله دارم و لب مرز خدمت میکنم اسباب‌کشی هزینه بر هست ومیخوام دچار اسباب‌کشی مجدد نشم.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله می تواند. لیکن راه حل برای رهایی از این وضعیت وجود دارد.
حق حبس بن بستی است برای زوجه.