مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه زمین

بنده سال 85 زمینی رو طی مبایعه نامه در مشاور املاک خریداری نمودم و با پرداخت مبلغی جزیی و چون زمین در انحصار وراثت بود قرار شد در صورتی که زمین برای فروشنده باشد مابقی ثمن معامله رو پرداخت و سند صادر بشه سال 90 یکی از وراث در دادگاه موفق به گرفتن رای به بی حقی فروشنده زمین به من شد البته من پارسال متوجه این موضوع شدم چون ایران نبودم و طی این مدت نه من پیکیر زمین بودم نه آنها خبری از رای دادگاه به من داده بودن خلاصه با شکایت من با توجه به رای سال 90 در دادگاه بدوی من زا محکوم و مبایعنامه را باطل اعلام شد ولی با اعتراض من تو دادگاه تجدید نظر استان ساری و تقاضای کارشناس و نظریه کارشناس و لایحه وکیل بنده رای دادگاه بدوی نقض و طبق نظر کارشناس رسمی زمین مورد ادعا با مشخصات اربعه مبایعه نامه یکی هستش و زمین به موروث فروشنده زمین تعلق داره و رای سال 90 باطل است فقط تو انشا رای دادگاه اومده احتیاج به رای ماهوی نیست و رای قطعی است ولی رای دادگاه سال 90 ابطال باید گردد سوال من اینه آیا دادگاه بدوی شعبه 1 حقوقی که رای سال 90 رو صادر کرده میتونه نظر کارشناسی و رای دادگاه تجدید نظر رو لغو کنه لازم به ذکر است وکیل من دادخواست ثالث رو ارائه کردن

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادگاه بدوی رای دادگاه عالی را نمی تواند تغییر دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
دادگاه رسیدگی کننده به اعتراض ثالث ، با توجه به دلایل و مستندات شما رای صادر خواهد کرد
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره میباشد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر ، شما میتوانید اینک الزام به تنظیم سند رسمی مطالبه نمایید