مشاوره حقوقی رایگان - مسائل دخیل در صدور رای نهایی شورای پزشکی ن م

باسلام
آیا مدارک پزشکی و خلاصه پرونده بیمارستانهای غیر دولتی و غیر وابسته به مراکز نظامی،در صدور رای علیه فرد در موضوعاتی مثل رای نهایی کمبسیون و شورای عالی پزشکی میتواند دخیل بوده ومنجر به تقلیل احکام نهایی صادره باشد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله قابل استناد است اا در هر صورت تصمیم با مرجع تصمیم گیرنده می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نظر کمیسیون مهم و اساسی است. بنابراین نظر کمیسیون تأثیرگذار است که بر مبنای آن، مرجع تصمیم‌گیرنده رأی صادر خواهد کرد.