مشاوره حقوقی رایگان - زمان قابل پذیرش برای اقامه دعوی

موسسه ای از مردم سرمایه هایی جذب کرده تا طبق اساسنامه اش فعالیتهای اقتصادی کند.اکنون مدیرعامل موسسه بازداشت و بدستور مقام قضایی فعالیت موسسه تحت عنوان "فعالیت های خارج از ضوابط و مقررات وزارت صمت" متوقف شده است و 3 ماه است که سرمایه های مردم بلاتکلیف مانده اند.پرونده مدیرعامل و مرتبطین موسسه در دادسرا مفتوح و در حال رسیدگی است و وکیل مدیرعامل در حال تنظیم لایحه و ارائه توضیحات می باشد و هنوز هیچ قرار اولیه ای برای موسسه و مدیرعامل آن اعلام نشده است.آیا مردم میتوانند الان برای سرمایه های خود در دادسرا اقامه دعوی کنند یا بهتر است صبر کنند تا قرار اولیه برای موسسه و مدیرعامل و مرتبطین شان مشخص و قطعی شود و در صورت مجرمیت آنها اقدام برای اقامه دعوی کنند.کدام یک از منظر حقوقی کار درستی هست؟

و سوال دومم اینه که بفرض احراز قرار مجرمیت برای موسسه و مرتبطین ، اگر ما بعد از صدور قرار مجرمیت ،اقدام به اقامه دعوی جهت وصول سرمایه هایمان کنیم،دادسرا میپذیرد یا زمان دعوی را از دست داده ایم ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما هر زمان اقدام به شکایت یا طرح دعوی حقوقی کنید رسیدگی خواهد شد زودتر اقدام کنید بهتر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر تحت عنوان کلاهبرداری تحت تعقیب هست فعلا نیاز نیست