مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر و مادر

سلام من یه دختر 18 ساله هستم که تو یه خانواده سخت‌گیر زندگی میکنم ، پدرم فقط خرج خوراکمو میده ، خرج پوشاک و تفریحم رو نمیده ، دوستام اجازه اومدن به خونمون رو ندارن حتی نمیتونم باهاشون بیرون برم ، حق کار کردن و خرج کردن اضافی رو ندارم ، دانشگاهم رشت افتاده ولی منو از ادامه تحصیلم منع میکنن ، دیشب ک بحث کردیم پدرم از کشتن و کتک زدن حرف می‌زد
اگه راهی هست که بتونم این وضعیت رو درست کنم و تحصیلم رو ادامه بدم لطفا راهنمایی کنید
اگه امکان شکایتم هست رو لطفا بم بگین شاید این تنها راه درست شدن این وضعیت باشه

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است با اورژانس اجتماعی 123تماس بگیرید تا شمارا راهنمایی کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کسی نمیتواند مانع ادامه تحصیل شما بشود
به اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید