مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق

سلام و خسته نباشید. در متن وکالت نامه طلاق که می خواهم به همسرم بدهم نوشته شده : " ...تسلیم دادخواست طلاق و شرکت در جلسات دادرسی و در صورت لزوم تعیین حکم و قبول ابراء مهریه و اجرت المثل و نفقه و حضور در دفتر طلاق و امضای سند طلاق و ..." سوالم این هست که آیا با امضای وکالت نامه طلاق تعهدی و الزامی برایم به وجود خواهد آمد؟ ایشان مهریه ندارد. و می خواهم با امضای این وکالت نامه هیچ تعهد و شروطی بعد از آن نباشد. لطفا راهنمایی کنید.ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام وکالت طلاق در قبالش باید مهریه را ابرا کند

فهیمه حیدرپور

فهیمه حیدرپور :

سلام و احترام-بهتر است نوشته شود وکالت در طلاق به شرط ابرا کلیه حقوق مالی و اینکه استفاده از وکالت نامه منوط به ابرا کلیه حقوق مالی خواهد بود و در صورت استفاده از ان توسط زوجه،شما از کلیه تعهدات مالی ناشی از زوجیت بری الذمه خواهید شد.( لذا اگر از وکالت نامه استفاده ننماید همچنان پرداخت حقوق مالی همچون نفقه و اجرت المثل بر عهده شما و قابل مطالبه است.)میتوانید جداگانه نیز سند ابرا کلیه حقوق مالی ناشی از زوجیت را دریافت کنید.