مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز برادر به خواهر

یک دختر خانم 17 ساله توسط برادر 25 ساله اش آخر آبان ماه مورد تجاوز کامل قرار گرفته. مادرش حرف دختر رو قبول نمیکنه و مدام بهش تهمت میزنه. این دختر بچه تا الان چند بار خودکشی کرده و از ترس برادر توی انباری و گاراژ میخابن. من نزدیک این دختر نیستم و از لحاظ حقوقی هم چیزی نمیدونم که باید چیکار کنه الان بره پزشکی قانونی بعده این همه مدت مشخص میشه کاره برادرش بوده؟ چه مدرک هایی باید به دادگاه ارائه بده تا اشد مجازات را برای برادرش ببرن؟ گویا بعد از خودکشی هاش هم داداشش توی خونه مسخرش میکنه و میگه که حالا حالاها قرار نیست بمیره(منظورش اینه میخاد کارشا ادامه بده) این خانم دختر بچه هست و هیچ پولی نداره خانواده اشم که اصلا حمایتش نمیکنن و برادرش هم مثه اینکه خیلی وضع مالیشون خوب شده(ینی امکان داره با پولش و وکیل و این چیزا قصر در بره) دختر هم الان در فکره تهیه اسپری و این چیزا برای دفاع از خودش که من بهش گفتم سلاح سرد محسوب میشد و مجازات داره واسش ولی درست نمیدونستم. خیلی گناه داره میشه لطفا کامل بگید که چی واسش درسته چی غلط؟ یا اینکه وکیل خیر از کجا میتونه پیدا کنه تا برادرشا به سزای عملش برسونه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام پزشک قانونی رابطه تا دو هفته را مشخص میکنه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات تجاوز به عنف یا زنا با محارم نسبی اعدام است و اثبات این موضوع نیاز به دلیل و مدرک دارد با مراجعه به پزشکی قانونی شاید تجاوز مشخص شود اما عامل تجاوز مشخص نخواهد شد و از ادله اثبات جرم بایستی استمداد کرد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ارایه اینگونه مسایل در سایت عمومی شایسته نیست مشاوره اختصاصی بگیرید