مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی

سلام خسته نباشید ،باتوجه به اینکه پرونده اجرت المثل ونفقه من دردادگاه جریان دارد،تصمیم گرفتم پرونده توقیف حساب بانکی واموال همسرم راهم به دادگاه ببرم،حساب یارانه ومعیشتی همسرم درثبت اسنادتوقیف شده بود باتوجه به اینکه همسرم ازوضعیت مالی خوبی هم برخوردارهست،الآن که پرونده رابه دادگاه برده ام می گویند که یارانه ومعیشتی قابل توقیف نیست ومن وفرزند4ساله ام کارن درسختی زندگی می کنیم ،آیاامکانش وجوددارد درنامه ای به رئیس دادگاه یادرخواست توقیف یارانه ومعیشتی همسرم راداشته باشم ویااینکه یارانه و معیشتی خودم وفرزندم راجداکنم.

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
حساب یارانه اصولا توقیف نمی شود لکن می توانید از مرجع قضایی تقاضای صدور دستور مبنی بر واریز یارائه خود و فرزندتان را به حساب خود نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با اثبات بد سرپرست بودن زوجه ، امکان جدا کردن یارانه وجود خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا امکان جداسازی در فرض شما وجود دارد