مشاوره حقوقی رایگان - امانت دادن موتور و دزدیده شدنش

با سلام. بنده سال 98 یه موتور داشتم بصورت امانت فرستادم به برادرخانمم در مشهد بعداز یسال فهمیدم دزدیدن ازش برگه گزارش کلانتریشو دارم که بنام ایشون ثبت شده همون موقع پیام داد یه مبلغی فعلآ برات بزنم من گفتم نه شاید پیدا بشه حالام میگه نمیدم. اونموقع موتورم بود 6 م تومن الان شده 36م تومن. حالا باید برم مشهد شاید کنم یا بایدبرم مشهد برای شکایت و آیا مبلغ اونموقع را باید پرداخت کنه یا قیمت روز

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود در مشهد رسیدگی میشود هم میتوانید کیفری وهم حقوقی اقدام نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عقد عاریه به منصه ظهور رسیده است و برادر خانم شما یا باید عین موتور یا قیمت روز موتور را به شما بدهد.