مشاوره حقوقی رایگان - خرید سیم کارت 0912555،،، با قولنامه

سلام حدود 10سال پیش به پاساژ مراجعه کرده و سیم کارت 912 از مغازه ای به صورت قولنامه خریداری کردم و به دلیل اتباع بودنم سند به نام من نمیزدند سه بار مراجعه کردم سند به نام دوستم که ایرانی بود بزنم به هر دلیلی امروز و فردا میکرد تا متوجه شدم سند به نام کس دیگری است و با من دفعه اخر دعوا کرد و خط مدت 8سال کار میکرد و هیچ مشکلی نداشت تا مدت یک سال که خط را خاموش کردم و بعد از یک سال روشن کردم کار نکرد به مخابرات مرکزی با قولنامه مراجعه کردم که گفتند خط واگذار شده است برای پیگییری قضایی از کدام یک درخواست شکایت کنم ناگفته نماند کپی قولنامه را به من داده است و نصف مبلغ در قولنامه ذکر شده و مابقی را رسید دارم با تشکر فراوان راهنمایی کنید

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

برای شکایت باید هم از فروشنده و مالک سند خط تلفن را طرف دعوا قرار داد