مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلفنی

باسلام 3 سال پیش با بنده تماس گرفتن و گفتن که در قرعه کشی برنده ماشین شدم و بابت کارهای اداری و ثبت سند و پارکینگ و جرثقیل مبلغ 11 میلیون از من پول گرفتن که متأسفانه بعدأ متوجه شدم تماماً دروغ و کلاهبرداری بود. شکایت کردم ولی بعلت مدارک ناکافی پرونده بسته شد. مدرکی غیر از رسیدهای عابر بانک و ویس خانومی که تماس گرفته ندارم چکار کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام زمان زیادی گذشته است چون کیفری به نتیجه نرسیده اید حقوقی نیز به نتیجه نمی‌رسید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید از صاحب همان حساب شکایت می کردید