مشاوره حقوقی رایگان - هک شدن از طریق نصب همراه بانک صادرات

سلام
چند وقت پیش همراه بانک صادراتم قطع شد و اخطار داد که از این سایت نصب کن،بلافاصله بعد از نصب 100 میلیون پول از حسابم شبا شد به کارت یه شخص غریبه،بعد از شکایت توسط فتا و قاضی حساب طرف مسدود شد و پول در حساب مانده بود،اما صاحب کارت طلا فروشی دارد و به گفته خودش به صورت آنلاین سکه فروخته است،فیلم دریافت سکه از طلا فروشی موجود است اما صورت شخص مشخص نیست،آیا پول مسدود شده به من تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

سوالتون خیلی کلیه و بدون مطالعه پرونده و صورتجلسات و گزارش پلیس نمیشه نظر دقیقی داد.

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما با توجه به توضیحات شما خیر این پول به شما تعلق نمی‌گیرد