مشاوره حقوقی رایگان - تخلف وکیل

سلام . باوکیلی قرارداد بستم که بعد از حکم بدوی دستمزد بگیره ، ولی بعد از تنظیم قرارداد مالی و کاری دو برابر قرارداد را به عنوان هزینه دادرسی و غیره از بنده دریافت کرده و متواری شده و هیچ اقدامی برای من انجام نداده و پولهای دریافتی را در هیچ مرجع عنوان کرده توسط خودش ،هزینه نکرده ،و در جلسه دادگاه هم حضور نداشته ،و در پرونده هم اعلام وکالت برای من ننموده،و رای با توجه به عدم پیگیری بر علیه من صادر شده ، ایا در دادسرای عمومی میتوانم شکایت کلاهبرداری انجام دهم ؟و فقط تلفن آنهم گاهی جواب های نامربوط به من میدهد،و در زمان قرارداد با توجه به عدم آگاهی من از موسسه ، قرارداد با موسسه ثبت کرده و خودش جزو هیئت مدیره موسسه هست و در زمان قرارداد وکیل نبوده ،و بعد از سه ماه شده کارآموز وکالت و قرارداد الکترونیکش را بعد از دریافت سمت کارآموز برام فرستاده و من هم تایید کردم،و من دسترسی به هیچ جایی ندارم نه موسسه ای دیگه هست نه آدرس صخیحی،با تماس تلفنی فقط میگه برو شکایت کن.در مرکز وکلا شکایت کردم ولی در جلسه صلح و سازش هم حضور پیدا نکرد و مرکز وکلا بعد از حدودا یکسال هنوز رأیی نداده و جلسه انتظامی هم برگزار نمیکنه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از موسسه یا کسی که پول به حسابش واریز کردی شکایت کلاهبرداری به دادسرا تقدیم کن

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ایشان محتملا از وکلای 187 و وکلای مرکز مشاوران قوه قضاییه میباشند بهتر بود از وکلای کانون وکلای دادگستری انتخاب میکردید تا تضمینات و ا ستاندار های مربوطه بهره مند میشدید بهرحال شکایت خود را پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید