مشاوره حقوقی رایگان - مفقود الاثر

اگر شخصی پناهنده كشوری شده باشد و از او بی خبر باشيم برای پيدا كردن و يا دريافت خبر چه مراحل قانونی را بايد طی كنيم؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با رعایت مقررات قانونی در این خصوص احد از نزدیکان فرد به دادسرای محل مراجعه نموده و در خصوص مفقود شدن شخص به صورت مکتوب به دادستان شهرستان اطلاع میدهد. تا حسب مقررات قانون امور حسبی در خصوص وی اقدامات لازمه صورت پذیرد