مشاوره حقوقی رایگان - شهود مطلعین

سلام نامزد شکایت ترک انفاق کرده و دوتا شهادت آورده که یکی از آن ها پدر بزرگ و دیگری دایی ایشان هست سوال بنده این هست که آیا قاضی این ها را به عنوان شهود قبول می کند یا خیر؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
قرابت وخویشاوندی مانع ازشهادت نیست وشاهدهرکسی می تواندباشد لکن شماهم حق جرح شهود راداریدکه قبل از شهادت اگرشهود شرایط قانونی شهادت راندارن انهاراباذکرعلت جرح کنید مثلا شهود باشمادشمنی یاخصومت داشته باشندیا عدالت نداشته باشند یاشهادتشان باهم متضادباشد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر منظورتان از نامزد این است که هنوز عقد نکرده اید که باید عرض کنم نفقه به نامزد تعلق نمیگیرد . نوع سوالتون کمی مبهمه .