مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد از سود بدهی

سلام
مبلغ صدوهفتاد میلیون محکوم به پرداخت شدم طی چهار قسط 42500/000
وکیل طرف مقابل گفت به شرط روزی یک میلیون دیرکرد از پرداخت هر قسط منم از اونجایی که وضعیت بازار خوب بود قبول کردم فکر نمیکردم دیر پرداخت کنم.بالاخره چهار قسط واریز شد اما با دویست میلیون دیرکرد.راهی هست که بتونم کمش کنم یا اینکه کلا ازم نگیرن؟؟؟ممنون بابت راهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما مجمل طرح شده است مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست تعدیل را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.